Dezvoltările One definesc un nou reper urban, ce oferă rezidenților atmosfera cu adevărat la înălțime, prin calitatea tehnologiilor folosite și a design-ului unic, dar și a priveliștilor spectaculoase. Apartamentele ready to use sunt strâns legate de locația lor unică, după cum arată cel mai recent număr al revistei ELLE Decoration.

Situate în inima energică a orașului, ansamblurile de locuințe în care se află aceste apartamente oferă viitorilor rezidenți o alternativă la aglomerația urbană si păstrează vibrația zonei. Vorbim despre apartamente în dezvoltări emblematice, precum One Mircea Eliade, One Verdi Park, One Herăstrău Towers, One Charles de Gaulle sau One Mamaia Nord 1, ce înlocuiește priveliștea urbană cu cea asupra plajei și mării.

Numitorul comun al colecției exclusiviste de apartamentele ready to use, vitrajul pe întreaga înălțime de la nivelul pardoselii la plafon, cu vederi panoramice asupra peisajului urban, propune un stil de viață dinamic și în același timp confortabil. Stilul de viață actual a născut o nevoie firească de relaxare, iar amenajarea interioară a apartamentelor transformă spațiul într-un adevărat sanctuar de wellbeing și fine living. Adevărul este că atunci când intri într-unul dintre apartamentele ready to use, mai ales la etajele superioare, ți se taie respirația. Este un efect care te urmărește peste tot, care dă locuirii un alt sens spațial. Acest efect transpus în viața de zi cu zi, transcede către un nou tip de locuire și de nivel al calității vieții.


Loading...