Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties, a participat în calitate de speaker în cadrul conferinței ZF Tendințe în piața rezidențială, desfășurată joi, 7 aprilie.

Evenimentul organizat de Ziarul Financiar a adus laolaltă profesioniști din sfera imobiliară, care au dezbătut tendințele în piața rezidențială, evoluția vânzărilor, sustenabilitatea și adaptarea dezvoltatorilor la condiţiile pieței din 2022.

Discuția a fost inițiată de către Sorin Pîslaru, Redactor-Șef al Ziarului Financiar, care a subliniat faptul că piața de imobiliare a fost unul dintre principalele motoare ale economiei în timpul pandemiei. De asemenea, acesta a punctat faptul că nu trebuie să pierdem din vedere aspectul sustenabilității în acest domeniu, un punct de importanță majoră.

„One United Properties este membru Romania Green Building Council încă din 2015. Toate dezvoltările livrate până astăzi sunt certificate Green Homes, ceea ce înseamnă mai mult decât conceptul de sustenabilitate la care lumea se raporta acum 5 ani. Oamenii deja știu că astăzi, când vorbim despre sustenabilitate, vorbim despre materialele de construcție pe care le folosim și multe alte valori pe care trebuie să le avem în vedere în toate aceste dezvoltări. Sustenabilitatea până la urmă presupune că tu îți dorești foarte puternic să ai o dezvoltare care la sfârșitul zilei să vină în întâmpinarea nevoilor rezidenților tăi. Asta înseamnă și toate beneficiile de proximitate pe care tu le pui în fața clientului”, a declarat Beatrice Dumitrașcu în cadrul evenimentului.

Mai multe detalii aici.


Loading...