Peste 150 de manageri, investitori și antreprenori din domeniul imobiliar s-au reunit săptămâna trecută la Novotel pentru a discuta despre principalele provocări și oportunități ale sectorului, la Conferința Rezidențială BREC: Viitorul unei vieți de calitate.

Transformarea proprietăților de patrimoniu ale Bucureștiului în produse rezidențiale sofisticate sau cele mai recente actualizări privind sustenabilitatea și inovația pe segmentul rezidențial au fost câteva dintre subiectele de pe agenda evenimentului.

Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties, a fost speaker în panelul dedicat segmentului de living fine – segmentele premium și lux ale pieței rezidențiale. În cadrul discursului său, ea a afirmat că sustenabilitatea este una dintre principalele preocupări ale companiei, parteneriatul cu Veolia fiind unul strategic în această perspectivă. Când se discută despre calitatea vieții, clienții sunt interesați de energia verde, dat fiind faptul că resursele energetice sunt o problemă crucială în aceste vremuri.

Beatrice Dumitrașcu at BREC Residential Conference 3Beatrice Dumitrașcu at BREC Residential Conference 2Beatrice Dumitrașcu at BREC Residential Conference 1

În ceea ce privește dezvoltările pe care One United Properties le are în curs de realizare, cererea de pe piață este mai mare decât oferta, astfel că dezvoltatorul are în planul de afaceri să păstreze un stoc de apartamente pentru închiriere. În ceea ce privește clădirile de patrimoniu pe care compania le deține în proprietate și care sunt în curs de renovare și recondiționare, precum One Athénée și One Gallery, Beatrice este încrezătoare că vor fi o atracție pentru București.


Loading...