Economia Bucureștiului și a zonei înconjurătoare este mai mare decât cea a Croației, Lituaniei și Sloveniei și comparabilă cu cea a Bulgariei. Cu astfel de date, Bucureștiul are un potențial foarte mare de dezvoltare în segmentul imobiliar. Evenimentul THE TRENDS FORUM by BREC a discutat care sunt principalele tendințe din această piață, dar și provocările pentru marii dezvoltatori.

În sectorul rezidențial, având în vedere impasul permiselor, investitorii consideră că 2023 ar putea da semne de o piață puternică a proprietarilor, cu chiriile de locuințe crescute.

Beatrice Dumitrașcu at The Trends Forum event by BREC - 1Beatrice Dumitrașcu at The Trends Forum event by BREC - 3Beatrice Dumitrașcu at The Trends Forum event by BREC - 2

Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division la One United Properties, a declarat că clienții sunt din ce în ce mai interesați de dezvoltări cu utilizare mixtă, care integrează facilități de agrement precum restaurante, cluburi de fitness, grădinițe. Mulți dintre clienți fac achiziții pentru a le închiria, deoarece piața de închiriere are o tendință de creștere. În portofoliul One se află și proprietăți care fac parte din politica de regenerare urbană a companiei, situate chiar în inima orașului. Beatrice a reconfirmat intenția companiei de a intra într-un nou segment, și anume afacerile hoteliere.


Loading...