Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties şi Elena Oancea, confondator Lemon Interior Design, sunt incluse în catalogul Business Magazin ediția 2022 „Cele mai puternice femei din business”.

Business Magazin publică, an de an, răspunsuri de la cele mai vizibile antreprenoare sau reprezentante ale multinaţionalelor, a căror prezenţă în paginile catalogului este asigurată în baza unor criterii devenite deja tradiţionale: polivalenţa (varietatea proiectelor în care sunt implicate — în business şi în afara businessului); notorietatea; gradul de implicare socială; depăşirea obstacolelor din parcursul profesional; numărul de angajaţi şi veniturile companiilor pe care le reprezintă. Pentru ediția 2022 a catalogului, femeile lider din anuar au răspuns la o întrebare referitoare la motivație, precum și la una referitoare la putere vs. feminitate.

Beatrice Dumitrașcu este CEO Residential Division la One United Properties, fiind responsabilă pentru administrarea celui mai mare portofoliu rezidențial premium de vânzări al dezvoltatorului. S-a alăturat One United Properties ca manager de vânzări, în 2013, iar până în acest moment a acumulat o experiență de peste 20 de ani în vânzări și marketing.

Elena Oancea a fondat împreună cu Cristina Căpitanu Lemon Interior Design în anul 2004. În primii ani, businessul a fost unul predominant de retail, iar treptat atenția celor două cofondatoare s-a îndreptat către amenajările de interior și managementul acestora. Lemon Interior Design a devenit treptat sinonim cu un număr mare de proiecte de design interior rezidențial. În 2019 au înființat divizia Lemon Office Design, cu orientare pe soluțiile complete de proiectare, design și implementare pentru configurarea spațiilor de birouri, într-un mod personalizat. Elena Oancea a preluat conducerea diviziei office în cadrul businessului Lemon.

Cover BMBeatrice DumitrascuElena Oancea

Catalogul poate fi citit aici.


Loading...