În semn de recunoaștere a practicilor sale de management, One United Properties a fost recunoscută ca una dintre cele mai bine gestionate companii (Best Managed Companies) de către Deloitte Romania. Acest demers face parte din programul internațional al Deloitte, desfășurat anual în peste 40 de țări, cu scopul de a evalua și recunoaște companiile care se evidențiază în domenii precum managementul strategic, cultura organizațională, preocuparea pentru inovație și guvernanța corporativă.

Inițiativa Best Managed Companies a Deloitte Romania este structurată în jurul unui proces riguros de evaluare, unde un juriu independent decide ce companii merită certificare sau recertificare în funcție de performanța lor în cele patru zone-cheie menționate mai sus. Acești piloni constituie un cadru complex în care se evaluează capacitatea organizațională generală și eficiența managementului în cazul companiilor participante.

Ediția din 2023 a programului a adus recunoașterea pentru mai multe companii antreprenoriale din România, care împreună au o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de euro și peste 8.000 de angajați. Printre acestea, s-a evidențiat și One United Properties, fiind recunoscută ca o companie cu practici de management exemplare.

Obținerea prestigioasei certificări Best Managed Companies de către One United Properties atestă angajamentul său față de cele mai bune practici internaționale în domeniul managementului organizațional, reflectând totodată voința de a împlini viziunea strategică, o cultură organizațională solidă, inovație continuă și guvernanță robustă.

Inițiativa Best Managed Companies, un program internațional de lungă durată al Deloitte desfășurat din 1993 în peste 45 de țări la nivel global, s-a remarcat prin faptul că analizează companiile raportându-le sistemele de management la cele mai bune practici internaționale. Programul a debutat în România în 2022, iar cu ediția din 2023 continuă să fie un pilon în recunoașterea și celebrarea companiilor care sunt un exemplu de excelență în management și pricepere organizațională. Includerea One United Properties în lista companiilor certificate subliniază angajamentul său de a crește standardele în gestionarea businessului și în anii ce vor urma.


Loading...