Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, cei doi fondatori One United Properties, se numără printre cei mai influenți 50 de profesioniști din domeniul imobiliarelor din România, conform Property Forum.

Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu s-au cunoscut în 1999 când lucrau la Alpha Bank (fosta Banca București). Ambii bancheri de profesie, lucrează împreună încă de atunci. Au înființat One United Properties în 2007 și s-au concentrat exclusiv pe acest business după ieșirea cu succes din Capital Partners, o firmă de investment banking, pe care au vândut-o către Banca Transilvania în 2016.

Bazat de viziunea celor doi fondatori, scopul One United Properties a fost și este acela de a îmbunătăți comunitățile existente și de a construi noi comunități prin dezvoltarea de clădiri de calitate, eficiente din punct de vedere energetic și creștere a valorii pe termen lung pentru acționari. One United Properties a fost pionier în conceptul de dezvoltare cu utilizare mixtă în București, fiind cel mai important jucător pe acest segment al pieței locale.

50 most influential real estate professionals in Romania catalogue - cover50 most influential real estate professionals in Romania catalogue - page12

Catalogul poate fi accesat aici.


Loading...