One United Properties a obținut o poziție notabilă în cadrul Romania Corporate Sustainability & Transparency Index pentru anul 2023. Recunoașterea prestigioasă, anunțată la cea de-a opta ediție a evenimentului Best Practices in Corporate Sustainability organizat la București, celebrează companiile care au adoptat și au raportat transparent angajamentul lor pentru practici sustenabile. Evenimentul, organizat de agenția The Azores Sustainability & CSR Services, a evidențiat importanța tot mai mare a sustenabilității în peisajul corporativ.

Agenția The Azores Sustainability & CSR Services a evaluat rapoartele de sustenabilitate ale unor companii mari din România, care au peste 500 de angajați. Utilizând un sistem complex de punctaj cu 11 categorii, 78 de indicatori de sustenabilitate și 201 datapoints, evaluarea a luat în considerare factori precum guvernanța corporativă, diversitatea, impactul economic, schimbările climatice, practicile de mediu, drepturile omului și politicile anticorupție.

One United Properties a obținut un impresionant scor de 82 de puncte, încadrându-se astfel la categoria Silver. Angajamentul companiei față de sustenabilitate se reflectă în rapoartele sale de sustenabilitate, conform standardelor Global Reporting Initiative (GRI). În 2022, compania a făcut un pas semnificativ măsurându-și amprenta de carbon pentru prima dată, demonstrând angajamentul pentru monitorizare anuală riguroasă și eforturi de reducere a impactului asupra mediului.

Includerea One United Properties pe Romania Corporate Sustainability & Transparency Index pentru anul 2023 este o dovadă a angajamentului său neclintit față de sustenabilitate. Pe măsură ce businessurile recunosc tot mai mult importanța responsabilității față de mediu și societate, One United Properties stabilește un exemplu de urmat pentru companiile care se străduiesc să aibă un impact pozitiv asupra planetei.


Loading...