Sectorul de birouri se află în plină transformare, influențat de pandemie și de dinamica impusă de noile cerințe care companiilor care au revenit la birou, dar și de noi tipuri de lucru, precum munca remote sau hibrid.

În cel mai recent interviu pentru Romania Insider, Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties, vorbește despre tendințele care guvernează dezvoltările de birouri.

Cu schimbarea accentului pe bunăstarea angajaților, companiile prioritizează acum spațiile care pun pe primul loc sănătatea fizică și mentală, dat fiind că aceastea cresc productivitatea și satisfacția la locul de muncă. One United Properties este deschizător de drumuri în această privință, oferind spații de lucru certificate, confortabile și bine ventilate, care susțin bunăstarea celor care lucrează în ele.

O altă tendință importantă este flexibilitatea în contextul muncii remote. One United Properties propune spații de birouri ergonomice și adaptabile care susțin un mod de lucru agil, satisfăcând diverse nevoi și adaptându-se la diverse stiluri de lucru. În plus, modelele de lucru hibride devin din ce în ce mai populare pe măsură ce companiile adoptă ideea de "work near home", iar Mihai a vorbit despre cum One United Properties a integrat această tendință și a proiectat dezvoltări adaptate noilor tendințe.

În concluzie, în materialul pentru Romania Insider, Mihai Păduroiu subliniază faptul că One United Properties modelează viitorul spațiilor de birouri, dând prioritate stării de bine a angajaților, sustenabilității și flexibilității, stabilind noi standarde pentru un sector în continuă evoluție și promovând o abordare centrată pe oameni în ceea ce privește designul spațiilor de birouri, trenduri care vor continua să se dezvolte și pe viitor.

Materialul integral poate fi citit aici.


Loading...