Victor Căpitanu, cofondator și co-CEO One United Properties, a participat recent la o sesiune Q&A găzduită de paltforma Tradeville, lider în tranzacționarea la bursă.

În timpul intervenției sale, Victor Căpitanu a subliniat rezultatele excepționale ale One pentru S1 2023. În contextul unei piețe în scădere, One a reușit să depășească toate așteptările, mai ales cu vânzările de apartamente noi. În timp ce piața globală din București a înregistrat o scădere de 26%, proprietățile One au găsit cumpărători entuziaști. Această realizare remarcabilă evidențiază calitatea și atractivitatea dezvoltărilor One, care continuă să atragă investitori și cumpărători pretențioși deopotrivă.

Un alt trend evident este orientarea către calitate: în lumea de astăzi, oamenii devin mai selectivi în privința locurilor în care investesc banii câștigați. O recomandare interesantă făcută în timpul interviului a fost despre valoarea durabilă a imobilelor ca o protecție împotriva inflației. În vremuri economice incerte, proprietățile cu locații excepționale devin și mai dorite. Pentru cei care caută oportunități de investiții, interviul a oferit, de asemenea, sfaturi valoroase. Co-CEO-ul One a recomandat un portofoliu diversificat care să includă atât acțiuni ale companiei, cât și investiții imobiliare. Această abordare diversificată poate ajuta investitorii să facă față fluctuațiilor pieței și să capitalizeze pe punctele forte unice ale fiecărei clase de active.

În timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri, Victor Căpitanu a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre pachetul său de compensații. Spre deosebire de accepțiunea tradițională a CEO-ului care primește salariu fix, compensația lui Victor Căpitanu este legată de performanța companiei (el având acces la un sotck option plan) care îl obligă să obțină rezultate tangibile și să crească valoarea de piață a companiei.

Ca o concluzie la acest interviu, discuția a explorat angajamentul ferm al One față de sustenabilitate și modul în care această dedicare poate genera valoare pe termen lung.

Interviul poate fi urmărit aici.


Loading...