Pe data de 20 iulie s-a desfășurat a 22-a ediție a Realty Forum, o adevărată voce a industriei imobiliare din România, eveniment organizat de Business Review la Crowne Plaza București.

Mihai Păduroiu, CEO Office Division al One United Properties, a participat la discuțiile din cadrul panelului, evenimentul concentrându-se pe două teme principale: Tendințe pentru Birouri și Rezidențial în 2023 și Tendințe și Oportunități pentru Sectorul Industrial și Logistic. In cadrul acestui eveniment, One United Properties a primit și premiul pentru „Implicare în societate și cea mai bună strategie de revitalizare urbană”, care a fost ridicat chiar de Mihai Păduroiu.

Cu o vastă experiență și expertiză în tranzacții și consultanță imobiliară comercială, dezvoltare, strategie și consultanță pentru clădiri de birouri, Mihai Păduroiu a explorat în detaliu, în cadrul discuțiilor, tendințele viitoare din sectorul office și rezidențial.

Business Review’s Realty Forum 2023 1Business Review’s Realty Forum 2023 2Business Review’s Realty Forum 2023 3

În timpul intervenției sale a subliniat că astăzi companiile acordă o importanță deosebită alegerii atente a sediilor pentru birouri, punând un accent semnificativ pe criterii de igienă și eficiență energetică și manifestând o preferință puternică pentru spații moderne care combină în mod armonios mediul de lucru cu servicii de wellbeing sau relaxare, integrând și tehnologii de ultimă generație.

One United Properties anticipează tendințele în domeniu inovând constant pentru a pune la dispoziția clienților un mediu de lucru sănătos, în clădiri certificate care oferă acces la o gamă largă de servicii, zone verzi și transport, transformând conceptul clasic de clădiri de birouri și promovând excelența în industrie.


Loading...