Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu au fost incluși în Cartea antreprenorilor, lansată de Ernst & Young în cadrul Galei EY Entrepreneur of The Year.

Pentru viziunea cu care redesenează harta Bucureștiului, aducând plusvaloarea orașului, co-fondatorii One United Properties sunt considerați de Ernst & Young parte din generația antreprenorilor deschizători de drumuri.

„Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu dau o lecție valoroasă în afaceri: ei arată că orice oportunitate rămâne doar o oportunitate dacă nu este fructificată, iar curajul poate face oricând diferența în business”,

precizează Ernst & Young.

One United Properties founders featured in EY Entrepreneurs Book - 3One United Properties founders featured in EY Entrepreneurs Book - 1One United Properties founders featured in EY Entrepreneurs Book - 4

Ediția lansată anul acesta prezintă 57 de antreprenori, cu o cifră de afaceri cumulată de 1,5 mld. de euro şi mai mult de 11.000 de angajaţi. „Dacă acum câţiva ani li se spunea antreprenorilor să gândească global, 60% dintre participanţii din competiţie operează fie la nivel regional, european sau mondial. Tot în această promoţie avem 11 dintre care au listat firmele pe care le conduc pe pieţele de capital, iar unii dintre ei achiziţionează în mod activ alte firme. Toţi aceşti antreprenori sunt fie angel investors sau mentori pentru alţi antreprenori şi asta este extraordinar”, a declarat în cadrul galei Bogdan Ion, country managing partner EY România şi Chief Operating Officer EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Asia Centrală.


Loading...