Atlasul de business al României este un proiect realizat în premieră de ZF, un catalog care prezintă în imagini dezvoltarea regiunilor României, zonele care au beneficiat de investiții, dar şi modul în care lipsa acestora afectează viaţa oamenilor.

Ziarul Financiar a strâns în prima ediţie a catalogului Atlasul de business al României 40 de hărţi de business.

Printre ele, la sectorul imobiliar, harta celor mai importante dezvoltări ale One United Properties marchează vizual beneficiile pe care dezvoltatorul le-a adus comunității din zona de nord a Bucureștiului prin clădirile verzi din conceptele sale rezidențiale, de birouri și mixte inovatoare. Totodată, Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division al companiei, discută într-un interviu amplu despre sustenabilitate în imobiliare.

„Sustenabilitatea în imobiliare nu mai este o aspirație, ci o practică”, susține Beatrice Dumitrașcu, menționând că pentru One United Properties sustenabilitatea a fost o prioritate încă de la primele clădiri dezvoltate, datorită avantajelor aduse de clădirile verzi, precum și din dorința de a îngloba consumul și producția responsabile.


Loading...