Ca în fiecare an, publicația Ziarul Financiar a realizat un top al celor mai valoroase 100 de companii din România, într-un demers de analiză complexă a mediului economic local.

Pentru a surprinde companiile cu cea mai bună evoluţie, sunt prelucrate date cu cele mai mari 300 de companii din România după cifra de afaceri şi cele mai mari 300 de profituri, pentru o cunoaștere cât mai profundă a economiei româneşti. One United Properties se situează atât în Top 100, cât și în primele 25 cele mai valoroase companii antreprenoriale românești, pe locul al nouălea, în urcare față de anul trecut.

Deși anul care se incheie a fost unul cu multe provocări pentru piețele de capital, Ziarul Financiar notează că există companii a cărora capitalizare a crescut, așa cum este cazul One United Properties cu un plus de 21% față de anul precedent, când s-a și listat pe BVB.

În clasament se află companii cotate la bursă şi necotate. Dacă în cazul companiilor listate evaluarea este dată de capitalizare, la cele nelistate valoarea este calculată pornind de la rezultatele financiare din 2021 și de multiplii din octombrie 2022.

Ziarul Financiar- yearly top of the 25 most valuable companies in Romania 2022 1Ziarul Financiar- yearly top of the 100 most valuable companies in Romania 2022 2

Loading...