Într-o discuție recentă cu redactorul-șef Forbes România, Ionuț Bonoiu, cofondatorul One United Properties a vorbit despre realizările anului trecut, dar și planurile pe care le are compania pentru perioada următoare.

„În ultimii 10 ani am crescut cu un ritm mediu de 100% pe an. În ultimii trei ani am crescut cu un ritm mediu de 40% pe an, iar în următorul deceniu o să creștem cu un ritm mediu de 15% pe an. În următorii 10 ani vom fi de patru ori mai mari decât acum”,

a spus Victor Căpitanu.

Discuția celor doi s-a axat în principal pe evoluția de la an la an a companiei și viziunea care îi determină pe cei doi fondatori să privească peisajul imobiliar din București cu foarte mult optimism. Anul 2023 a marcat un final de ciclu pentru dezvoltator, având în vedere ca a adus livrarea a 1.430 de apartamente în patru dezvoltari, din totalul de aproximativ 2.500 de unități livrate de la înființarea companiei, arată Forbes. Victor Căpitanu crede că, deși ultimii doi ani au fost mai dificili, economia României a trecut cu bine prin șocuri și este încrezător ca aceasta va înregistra o creștere semnificativă în următorii ani, de care vor beneficia toate „companiile serioase” din țară. În contact frecvent cu investitori internaționali, fondatorul One United Properties observă o îmbunătățire constantă a imaginii României pe scena globală.

În privința extinderii portofoliului său, compania explorează permanent terenuri și oportunități noi. În noiembrie 2023, One United Properties a anunțat un contract de 57 de milioane de euro pentru a dezvolta la cheie un complex de birouri sustenabile de 20.000 mp, One Technology District, pentru 2.000 de angajați ai Infineon Technologies. În plus, dezvoltatorul colaborează cu grupul Ennismore pentru a lansa un hotel sub marca Mondrian în București, un proiect amplasat strategic lângă Ateneul Român care marchează debutul One pe piața de ospitalitate.

Interviul complet poate fi citit aici.


Loading...