Co-fondatorul One United Properties a acordat un interviu Centrului de antreprenoriat UPBizz din cadrul Universității POLITEHNICA din București, în care a vorbit studenților despre carieră, primii ani în antreprenoriat, dar și cele mai importante decizii care au contribuit la parcursul său profesional.

Andrei Diaconescu a povestit despre momentul în care a decis, alături de Victor Căpitanu, să investească în imobiliare și cum au dat startul unuia dintre cele mai cunoscute branduri din domeniu, One United Properties.

„Primul risc asumat este chiar acela de a fi antreprenor. De a nu avea un venit fix, recurent, pe care să te poți baza. Dar este un risc care pe de-o parte te motivează puternic, te ține constant în afara zonei de confort și te obligă la progres continuu; iar pe de altă parte, este un risc care merită asumat, căci te și răsplătește. Apoi, dacă vorbim de One United Properties, un alt risc asumat l-a reprezentat neîncrederea oamenilor în domeniul imobiliar la acea vreme, pentru că noi am pornit compania în plină criză Lehman Brothers. Nimeni nu era atunci dispus să investească în imobiliare, însă noi ne-am făcut calculele și am înțeles oportunitatea enormă pe care o aveam în față, am intuit potențialul extraordinar pe care domeniul îl avea.”

Interviul complet și sfaturile pe care Andrei Diaconescu le-a dat studenților, aici.


Loading...