Pe 16 decembrie, de la ora 17:00, a avut loc evenimentul „Meet the Company. Meet the CEO. #ONE” susținut de Investors Club, la One Floreasca City.

Evenimentul a facilitate întâlnirea investitorilor cu o parte importantă din managementul companiei One United Properties: Victor Căpitanu, cofondator și co-CEO, Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division, și Zuzanna Kurek, IR Manager.

Meet the company.Meet the CEO

Proiectul „Meet the Company. Meet the CEO” a luat naștere din dorința de a crea un dialog între companii și investitori și de a facilita mediul de interacțiune dintre aceștia. Evenimentul dedicat One United Properties a marcat un schimb de informații valoros, cu accent pe realizările din acest an ale dezvoltatorului care a intrat pe Bursă în data de 12 iulie 2021, viziunea și filosofia echipei ce stă în spatele acestui brand românesc, precum și planurile companiei pentru anul ce vine.

One United Properties a devenit companie publică anul acesta, odată cu listarea pe Piața Principală a Bursei de Valori București, în urma unui IPO de succes.

Investors Club București, singurul club al investitorilor pe piața de capital din Capitală, și-a propus încă de la înființare promovarea investițiilor pe piața de capital și creșterea vizibilității fenomenului bursier.


Loading...