Într-un recent interviu acordat revistei Forbes România pentru proiectul editorial Lecții pentru 2024, Victor Căpitanu a discutat despre oportunitățile pe care piața românească de real estate le are, precum și despre planurile One United Properties pentru anul în curs.

Lecțiile pe care oamenii de business le aplică în companiile lor se bazează pe experiențele anilor trecuți, iar reziliența pare a fi u cuvânt care se regăsește în numeroase conversații publice.

„În 2023 ne-am adaptat la noi condiții de piață, cu o nouă realitate inflaționistă și a costului banilor, dar o realitate în care am avut rezultate excelente. Am crescut pe toate planurile și este un trend pe care ne dorim să îl menținem”,

a spus co-fondatorul One United Properties pentru Forbes.

În privința mediului de afaceri local, Victor Căpitanu are încredere în potențialul industriei imobiliare și vede oportunități semnificative pentru țara noastră:

„România are o poziție solidă în cadrul Europei Centrale și de Est, oferind prin cele mai mari randamente și rentabilități din regiune și din UE. Doar zona București și Ilfov contribuie cu o treime la PIB-ul țării, plasându-se printre cele mai dezvoltate regiuni din Europa. Cred că România se află într-unul dintre cele mai bune momente din istoria sa: țara are o economie robustă, cu un PIB estimat la aproximativ 350 de miliarde de euro pentru anul 2024, iar numai zona București-Ilfov are un PIB care se apropie de 100 de miliarde de euro. Numai Bucureștiul depășește, de exemplu, economia totală a Croației sau Bulgariei și reprezintă mai mult de jumătate din PIB-ul Ungariei.”

Interviul poate fi citit aici.


Loading...