În peisajul actual de business, dinamic și în continuă schimbare, abilitatea de a dezvolta strategii eficiente și de a promova inovația este crucială pentru a atinge succesul. Ca dovadă a angajamentului său față de învățarea continuă și creștere, One United Properties este partener al prestigiosul eveniment Brand Minds, iar în cadrul ediției de anul acesta a susținut Masterclass-ul de Business Strategy oferit de distinsul profesor Costas Markides. Evenimentul a oferit, de asemenea, ocazia angajaților One United Properties de a dobândi cunoștințe și abilități valoroase care pot fi aplicate pentru a naviga cu succes în mediul de afaceri actual.

Profesorul Costas Markides este o autoritate renumită în domeniul strategiei și inovației, cu peste două decenii de experiență în antreprenoriatul corporativ, strategia corporativă și inovație. Deține prestigioasa distincție Robert P. Bauman pentru Leadership Strategic la London Business School, unde predă strategie și inovație de 33 de ani. Ca fost Director pe educație la London Business School, membru al Consiliului de Administrație al Strategic Management Society și autor a nouă cărți de succes despre strategia de afaceri, profesorul Markides aduce informații de valoarea bazate pe o bogată expertiză în domeniu.

Cursul de Business Strategy prezentat de Brand Minds și susținut de One United Properties a fost o ocazie pentru participanți de a obține insight-uri valoroase despre mediul de business actual și despre cum să abordeze diversele provocări specifice acestuia. Într-o eră caracterizată de volatilitate, incertitudine, complexitate și ambiguitate (VUCA), acest Masterclass a oferit instrumente și strategii valoroase pentru a naviga și a face față provocărilor din prezent. Profesorul Markides a împărtășit abordări eficiente pentru a promova o cultură a inovației în cadrul organizațiilor, ajutând participanții să redeseneze planurile companiei având la bază obiective focusate pe inovație. Participanții au învățat tactici prin care să implice întreaga organizație în susținerea și promovarea transformării digitale și a altor schimbări strategice, promovând alinierea și angajamentul față de viziunea companiei. Dată fiind dinamica schimbărilor din piața forței de muncă, profesorul Markides a oferit insight-uri în ceea ce privește recrutarea, motivarea și retenția talentelor, asigurându-se că acestea devin o parte integrantă a culturii organizației.

Business Strategy Master Class with Costas Markides at Brand Minds 1Business Strategy Master Class with Costas Markides at Brand Minds 2Business Strategy Master Class with Costas Markides at Brand Minds 3Business Strategy Master Class with Costas Markides at Brand Minds 4Business Strategy Master Class with Costas Markides at Brand Minds 5Business Strategy Master Class with Costas Markides at Brand Minds 6Business Strategy Master Class with Costas Markides at Brand Minds 7

Masterclass-ul de Business Strategy cu profesorul Costas Markides, susținut de One United Properties și prezentat de Brand Minds, a oferit oportunitatea unică pentru profesioniști de a-și dezvolta gândirea strategică, de a promova inovația și de a rămâne dedicați excelenței în afaceri. Acest tip de parteneriat este o dovadă în plus despre angajamentul One United Properties față de educație, învățarea continuă și susținerea evenimentelor prestigioase care conduc la creștere și succes.

Prin investiția în dezvoltarea profesională a angajaților săi și colaborarea cu experți de renume precum profesorul Markides, One United Properties continuă să stabilească un standard înalt în industria imobiliară, abordând viitorul pornind de la cunoaștere, transfer de know-how și și inovație.


Loading...