Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties, a discutat despre piața office din România, în cadrul unei dezbateri Profit News TV.

În timpul discuției, acesta a scos în evidență faptul că orașele mari din România au rămas în continuare atractive pentru companiile multinaționale. Acesta este un semn extrem de bun pentru domeniul imobiliarelor de la noi, pentru că atestă maturitatea pieței de birouri din România. Acum se pune tot mai mult accent pe birourile moderne, certificate la cel mai înalt nivel și cu facilități în împrejurimi.

„Cererea, chiar și din timpul pandemiei, a demonstrat că, deși oamenii au lucrat predominant de acasă, companiile nu au renunțat la strategia pe termen lung. Au înțeles că pandemia este doar un episod și au acționat ca atare. Spre exemplu noi, la nivelul grupului, am închiriat peste 70.000 de metri pătrați de spații de birouri în cei doi ani de pandemie. A fost o contracție în 2020, din cauza șocului de la începutul pandemiei, dar cererea a rămas în continuare sănătoasă”,

a punctat Mihai Păduroiu.

Mai multe detalii aici si aici.


Loading...