Forbes CEE Forum este singurul eveniment anual regional organizat în România din 2014, care aduce laolaltă editori din rețeaua Forbes din CEE și EMEA, precum și lideri și personalități internaționale din lumea politică, financiară și de afaceri de pretutindeni. Lideri internaționali din domeniile politic, financiar și de afaceri au participat pe 22 septembrie la dezbaterile din cadrul evenimentului FORBES CEE FORUM 2021 – REIMAGINING LEADERSHIP: ARE WE THERE YET?

Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties, a vorbit despre sectorul office în actual context, subliniind că piața de birouri se transformă fundamental, atât în țara noastră, cât și la nivel mondial.

„Birourile au devenit o prioritate în strategia companiilor pentru a pregăti revenirea angajaților. Impactul a fost destul de puternic pentru că toate tranzacțiile și toate deciziile din jurul sectorului de birouri au fost amânate. Dar, pe măsură ce companiile au înțeles impactul crizei sanitare, au început să regândească strategii noi, pentru a putea lucra în continuare și pentru a asigura această cultură care este esențială. Am observat că pentru viitor companiile pun mai mult accent pe calitatea biroului, un aspect care intrase pe un loc secundar. Acum contează foarte mult calitatea. Companiile au înțeles și înțeleg cât de important este mediul de lucru, cât de importantă este locația clădirii, certificările. Au înțeles că nu mai pot să cheme angajații într-o clădire fără certificare, pentru că ei sunt reticenți, cel puțin din punct de vedere sanitar.“

În ceea ce privește evoluția segmentului, Mihai Păduroiu a subliniat că 2021 a adus o apreciere a cererii față de anul trecut, dar și o maturitate în rândul companiilor față de noua realitate și adaptarea la aceasta.

Mai multe detalii aici.


Loading...