One United Properties este încântată să anunțe că pe 10 august 2023, MSCI a anunțat că acțiunile ONE au fost actualizate în indicii MSCI. Începând cu 31 august, acțiunile One United Properties au fost promovate de la categoria Small Cap la Mid Cap.

Odată cu această dezvoltare, acțiunile ONE vor face acum parte din indicii MSCI Frontier și MSCI România, care includ exclusiv companii Mid Cap și Large Cap.

Acțiunile ONE făceau parte din indicele MSCI Frontier Markets Small Cap și indicele MSCI România Small Cap începând cu 1 iunie 2023. Upgrade-ul acțiunilor în universul MSCI este rezultatul strategiei de piețe de capital a Companiei axată pe performanță financiară solidă, guvernanță puternică, preocupare pentru lichiditate și concentrare continuă pe relații de calitate cu investitorii.

Pe lângă indicii MSCI, acțiunile ONE sunt incluse și în FTSE Global All Cap, care acoperă performanța acțiunilor cu capitalizare mare, medie și mică la nivel global, FTSE Global Mid Cap, segmentul cu capitalizare medie din cadrul indicelui FTSE Global Equity. univers, FTSE Global Total Cap, care include companii mari, mijlocii, mici și micro-companii, FTSE EPRA Nareit Emerging Index, care este conceput pentru a urmări performanța companiilor imobiliare listate și REITS pe piețele emergente, precum și indicele ROTX de la Wiener Borse, un indice de preț ponderat în funcție de capitalizare și este alcătuit din 15 acțiuni românești de vârf tranzacționate la BVB. La nivel local, din septembrie 2021, acțiunile ONE sunt incluse în BET, principalul indice al Bursei de Valori București care urmărește cele mai lichide companii, indici BET-TR, BET-XT, BET-XT-TR și BET Plus.


Loading...