Cel mai recent număr al revistei ELLE Decoration continuă seria articolelor despre regenerare urbană cu prezentarea unui model de real estate, One Cotroceni Park.

Upgrade nu numai pentru o zonă abandonată, ci pentru întregul cartier Cotroceni, dezvoltarea semnată de One United Properties este cu siguranță cel mai amplu și ambițios proiect de regenerare urbană din Bucureștiul actual, întinzându-se pe o suprafață de 5,8 hectare.

Bucureștiul este într-o continuă schimbare și dezvoltare, însă ce se întâmplă cu clădirile abandonate? Sau cu rezervele de teren din zone importante? Cum se stabilește o legătură între existent și nou? Într-o dinamică urbană a zilelor noastre, una dintre provocările marilor orașe este aceea de a rămâne competitive și relevante prin ceea ce oferă utilizatorilor atât din punct de vedere funcțional, estetic, cât și economic.

Proiectul imobiliar One Cotroceni Park, cu două faze de dezvoltare, își propune să ofere zonei un suflu nou prin integrarea unor clădiri noi de birouri și rezidențiale, cu inserții de funcțiuni mixte, conexe locuirii și spațiilor office, menite să servească atât proprietarilor și clienților One, cât și să aducă plusvaloare zonei și întregii comunități.


Loading...