One Cotroceni Park a primit distincția pentru Excelență Arhitecturală la German Design Awards 2024.

Dincolo de a fi o simplă colecție de clădiri, dezvoltarea One United Properties este un proiect avangardist de regenerare urbană care reprezintă în mod magistral conceptul ”live/work/play”, creând un ecosistem holistic în care viața profesională, activitățile personale și angajamentele comunitare se completează armonios.

Această distincție recunoaște abordarea holistică prin care se remarcă One Cotroceni Park. Argumentele juriului la prezentarea premiului subliniază rafinamentul arhitectural al proiectului. Impresionant prin dimensiuni și aspect, One Cotroceni Park înglobează ideea însăși de sofisticare și excelență în arhitectură și design.

Trofeul acordat One Cotroceni Park este mai mult decât un premiu; este un catalizator pentru inspirație. Semnifică mai mult decât recunoaștere; este un apel la acțiune, îndemnând alți profesioniști din domeniul arhitecturii și planificării urbane să aspire la designuri inovatoare, centrate pe comunitate și care depășesc simpla funcționalitate. Proiectul devenit emblematic pentru portofoliul de dezvoltări mixte al One United Properties stabilește un standard pentru viitoarele dezvoltări urbane, încurajând o schimbare de perspectivă către designuri care să creeze experiențe premium și să revitalizeze peisajele urbane.

Această recunoaștere a făcut și subiectul unui material extins în Business Review, disponibil aici.


Loading...