Lansarea recentei ediții anuale a ghidului imobiliar al Business Review, Realty Guide, a creat oportunitatea premierii excelenței în domeniu.

Doar că, de această dată, votul nu a mai aparținut editorilor publicației, ci cititorilor ei și comunității din social media. Performanțele companiilor cu cele mai inovatoare proiecte pe segmentul Imobiliare au fost analizate de cititorii Business Review și recompensate cu 10 categorii de premii.

One Cotroceni Park s-a aflat în topul preferințelor la categoria Cel mai bun proiect de regenerare urbană, iar trofeul a fost înmânat de organizatori lui Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Sales, One United Properties.

„Cu fiecare dezvoltare imobiliară inovatoare care se concentrează pe regenerare urbană, Bucureștiul revine la viață. Mulțumim, Business Review, pentru marea oportunitate de a primi premiul Business Review's Readers' Choice pentru One Cotroceni Park, proiectat sub abordarea holistică Live / Work / Play. Complexul oferă celor care vor lucra sau locui în zonă o paletă diversificată de dotări integrate. Cu o suprafață totală de peste 5,5 hectare, dezvoltarea va avea aproximativ 15.000 metri pătrați dedicați spațiilor comerciale și în jur de 900 de apartamente cu finisaje premium”,

a spus Beatrice Dumitrașcu la Readers' Choice Realty Awards acordate în cadrul celei de-a 21-a ediții a Forumului Imobiliar Business Review.

One Cotroceni Park wins Best Urban Regeneration Project at Readers Choice Realty AwardsBeatrice Dumitrascu at Readers Choice Realty Awards

Loading...