Cel mai recent număr al revistei de arhitectură Igloo face o incursiune în povestea spusă de dezvoltarea One Floreasca City, analizând clădirea de birouri clasă A One Tower.

Imobilul este prima clădire de birouri din România care obține certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction. One Tower se diferențiază față de celelalte proiecte certificate LEED din România cu cel mai mare punctaj obtinut, 86 de puncte, conform versiunii actuale a standardului. LEED este cel mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor verzi din lume și un simbol internațional al excelenței. Certificarea LEED este completată de certificarea WELL Health-Safety, care confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor.

Cu o arhitectură contemporană minimalistă, semnată de X Architecture & Engineering, One Tower se poziționează ca o poartă de intrare către întreg ansamblul One Floreasca City. După cum scrie Igloo, spațiile exterioare sunt catalizator al vieții publice, fiind integrate în cotidianul firesc al utilizatorilor, iar exteriorul devine, astfel, un mediu multifuncțional adaptat unei vieți urbane active și diversificate. Însumând promenadă, locuri de stat, spații de joacă pentru copii, dar și zone acoperite, umbrite, compuse într-un cadru cu o amenajare peisageră atent integrată, spațiile exterioare se deschid, în esență, întregului cartier Floreasca, permeabilizând parterul noii dezvoltări.

xx-xx One Tower Birouri2022xx-xx One Tower Birouri2022 2xx-xx One Tower Birouri2022 3xx-xx One Tower Birouri2022 4xx-xx One Tower Birouri2022 5

Lobby-ul cu design spectaculos semnat de Lemon Interior Design surprinde prin spațiul generos și atrage prin jocul de elemente clasice și contemporane.


Loading...