One United Properties a sprijinit și anul acesta inițiativele Salvați Copiii, prin implicarea în proiectele uneia dintre cele mai mari organizații independente pentru protecția drepturilor copilului.

Ediția de anul acesta a tradiționalului eveniment Festivalul Brazilor de Crăciun a avut pe 9 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României. Evenimentul a pledat pentru accesul la educație al copiilor vulnerabili, atât din cauze socio-economice, cât și din cauza războiului, care a dislocat deja milioane de copii din Ucraina, nevoiți să se refugieze în țările vecine, inclusiv în România.

În cadrul evenimentului sprijinit de One United Properties, brazi realizați de diverși designeri au fost licitați, iar sumele vor ajunge la copiii care au atât de multă nevoie de ei. Printre aceștia s-a numărat și bradul realizat de Lemon Interior Design și SummerWell: They Are Us / Eu sunt tu, iar ei sunt noi. Acest brad concept este despre transpunerea unui mod de viață conștient, unde originalitatea, durabilitatea și calitatea se întrepătrund impecabil cu dorința de a avea un impact semnificativ în viața cât mai multor oameni. Cu un twist minimalist, aspectul neobișnuit amintește de identitatea unică și diferită a fiecăruia dintre noi.

Întregul eveniment a stat sub semnul dorinței de a contribui la fericirea copiilor, care de multe ori se confruntă cu situații în care au nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Sub semnificația cuvântului „împreună”, mediul de business și-a unit forțele pentru a păstra magia Crăciunului întregul an.


Loading...