Pe 21 și 22 septembrie, la Grand Hotel Bucharest a avut loc a noua ediție Forbes CEE Forum. Pe parcursul celor două zile liderii de business au discutat despre cum pot să gestioneze în același timp provocările contextului actual, de la inflație la criza energetică sau tranziția spre net-zero.

Invitat la panelul ”What do you need to become a world class hero”, cofondatorul One United Properties Andrei Diaconescu a povestit despre cei mai importanți pași pe care i-a făcut în antreprenoriat și despre cum a reușit, alături de Victor Căpitanu, să construiască unul dintre brandurile românești de succes.

„Experiența mea e că dintotdeauna mi-am dorit să fac ceva de care să fiu mândru, eu, familia mea și copiii mei. Evident că dacă muncești suficient de mult probabil că vei ajunge acolo, dar este nevoie și de noroc. Cred că trebuie să ai noroc în viață până la creativitate, leadership, reziliență și altele. Apoi, un lucru pe care eu nu l-am văzut elaborat și discutat mult este cel legat de credință: în tine, credința că poți să reușești, pentru că de multe ori, ca antreprenor, ești singur în fața unor dificultăți, iar diferența o face modul în care reușești să ieși din această situație.”

De asemenea, și Beatrice Dumitrașcu a participat la acest eveniment, luând parte la panelul dedicat discuției despre sustenabilitate, ”Road to a better future: growth, sustainability & inclusion”. CEO-ul diviziei Rezidential la One United Properties a punctat importanța practicilor sustenabile în sectorul imobiliar și cum dezvoltatorii pot contribui la crearea unui mediu de trai și lucru mai sănătos și prietenos cu mediul.

„One United Properties s-a numărat printre primii dezvoltatori care au comunicat conceptul sustenabilității, promovându-l în cadrul proiectelor sale. One și-a dorit să fie un pionier în tot ceea ce face. În domeniul real estate am venit cu inovație și am făcut pași semnificativi în ce privește promisiunile față de domeniul sustenabilității, suntem în această vară la cel de-al doilea raport de sustenabilitate, am investit în renovarea unui monument istoric, suntem prima companie locală care a înființat un comitet ESG și ne-am angajat ca toate clădirile de birouri să fie carbon neutre.”

Forbes CEE Forum este unul dintre cele mai importante evenimente de business ale anului, care se organizează încă din 2014 și care aduce împreună cei mai importanți lideri internaționali din sfera politică, business și financiară și editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA.

One United Properties at Forbes CEE Forum 2022One United Properties Andrei DiaconescuBeatrice Dumitrașcu CEO Residential Division

Mai multe detalii aici.


Loading...