În ultimii ani, sportul a devenit o preocupare importantă pentru tot mai mulți copii, iar sporturile de echipă oferă nu numai beneficii fizice, ci contribuie activ la dezvoltarea abilităților de lucru în echipă, la creșterea încrederii în sine și la adaptarea la competiție și presiune.

Stilul de viață sănătos susținut prin sport se numără printre valorile promovate de One United Properties, care sprijină diverse competiții sportive, contribuind la creșterea numărului de copii care pot avea acces la astfel de activități. Compania se implică activ în promovarea unui stil de viață sănătos și în susținerea educației, fiind conștientă de importanța sportului în aceste aspecte.

Un exemplu este Turneul Internațional de Polo de la Barcelona, la care au participat 20 de copii cu vârsta de 10 ani din echipa CS Dinamo Polo București. Cu ajutorul ONE, echipa a avut oportunitatea de a-și măsura forțele cu alte echipe de același nivel și a trăit emoțiile unui meci departe de casă.

De asemenea, One United Properties le va fi alături copiilor și în turneul TOMO, care va avea loc în perioada 10-15 aprilie în Dubrovnik, Croația. Această competiție internațională va aduna 40 de copii, cu vârste între 12 și 14 ani, din echipa CS Dinamo Polo București, care vor avea ocazia să-și măsoare talentul și abilitățile cu mici sportivi din alte țări. Mai mult, în urma performanțelor din anii trecuti la aceasta competitie, 2 dintre copii activează acum la cea mai bună echipă de polo din lume, CN Barcelona.


Loading...