Recent, Erste Group a inițiat o analiză în profunzime a One United Properties, evidențiind acțiunile și deciziile care au stat la baza succesului de până acum al companiei și explorând potențialul de creștere viitoare.

Raportul de 30 de pagini, cu titlul inspirat: „Da, dezvoltarea imobiliară poate fi încă distractivă”, este semnat de Christoph Schultes, analist-șef al echipei Erste de analiză pentru Europa Centrală și de Est, specializat în sectorul imobiliar.

Analiza Erste Group pune sub lupă principalele momente care au contribuit la ascensiunea One United Properties și modul în care deciziile strategice au dus la rezultate impresionante. Unul dintre aspectele cheie analizate de Erste Group a fost performanța financiară a One United Properties.

Ultimele rezultate financiare ale companiei demonstrează o dezvoltare robustă, cu o creștere semnificativă a veniturilor în comparație cu anul precedent. Prin concentrarea pe proiecte de mare impact care redefinesc peisajul urban autohton și capitalizând pe cererea constantă din piață pentru dezvoltări durabile, One United Properties a reușit să se poziționeze ca un actor puternic în sectorul imobiliar.

Christoph Schultes: „One United Properties are un potenţial de creştere de 40% a preţului acţiunilor în următoarele 12 luni pe baza analizei fluxului de numerar (discounted cash flow – DCA) şi pe baza multiplilor de evaluare a altor dezvoltatori din regiune”. El estimează că vânzările ONE se vor dubla până în 2025.

Cu un preţ ţintă de 1,3 lei per acțiune pentru următoarele 12 luni, Erste a iniţiat acoperirea One United Properties cu recomandarea „Buy”, de cumpărare a acţiunilor.

Analiza evidențiază modul în care One United Properties a navigat prin fluctuațiile economice și cerințele în schimbare ale pieței. Prin menținerea unei abordări reziliente și agile, compania a demonstrat capacitate de a prospera în mijlocul incertitudinii și de a deveni mai puternică. „Managementul experimentat al companiei, care are un istoric puternic, un model de afaceri dovedit cu marje remarcabile la costuri de peste 30%, cât şi fluxuri puternice de numerar datorită plăţilor în avans realizate de clienţi, în combinaţie cu terenurile deja existente, ar trebui să ofere companiei un viitor strălucit”, concluzionează demersul Erste.

Analiza a fost reflectată și de Ziarul Financiar, aici.


Loading...