One United Properties a primit o distincție la Gala Premiilor Forbes Life 2023, desfășurată la Palatul Bragadiru în seara zilei de 9 noiembrie. Acest eveniment dedicat celebrării bucuriilor simple ale vieții și având ca temă "Nopțile Parisiene" a fost definit de eleganță și rafinament. Inspirată de celebra expresie franțuzească "la vie en rose", seara a fost plină de emoție și de momente de recunoștință.

Un punct central al serii a fost ceremonia de decernare a premiilor, în cadrul căreia trofeul Forbes Good Life Homes a fost înmânat către One United Properties. Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division la One United Properties, a primit trofeul Forbes Good Life Homes, în semn de binemeritată apreciere pentru angajamentul One de a promova excelența în domeniul dezvoltărilor imobiliare.

One United Properties s-a distins prin obiectivul său declarat de a crea comunități prospere și durabile prin dezvoltarea de clădiri de ultimă generație, eficiente energetic, generând astfel valoare în mod sustenabil.

În introducerea momentului premierii s-a subliniat faptul că proiectele One au remodelat paradigma în piața imobiliară locală, stabilind noi standarde pentru calitatea vieții în București. Apartamentele premium și penthouse-urile respectă standarde înalte de calitate, aderând la principii de sustenabilitate și eficiență energetică. Cu tavane înalte, finisaje premium și mobilier de lux minimalist cu accente subtile de glamour, aceste spații redefinesc conceptul de "acasă". Ele reprezintă un nou mod și standard de viață, oferind acces la lux, relaxare, facilități exclusive, perfect adaptate pentru viața de familie și spiritul de comunitate, ceea ce le face cu atât mai mult demne de premiul Forbes Good Life Homes.


Loading...