One United Properties a avut onoarea de fi unul dintre premiații recunoscuți pe scena de la prestigioasa Gală Forbes 500 Business Awards, desfășurată la LAGOO Snagov pe 12 octombrie.

Acest exclusivist eveniment de business a celebrat spiritul antreprenorial, inovația, performanța și dorința de a prospera într-un mediu de afaceri marcat de provocări și aflat în continuă schimbare. Construită în jurul conceptului de "luptă", Gala Forbes 500 a recunoscut cele mai creative, curajoase și antreprenoriale personalități din lumea afacerilor din România.

One United Properties a fost recunoscută pentru contribuțiile sale excepționale în sectorul imobiliar. Trofeul a fost primit de Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division. Acest premiu recunoaște angajamentul One United Properties de a crea dezvoltări imobiliare inovatoare și durabile care au un impact pozitiv asupra comunității și mediului.

Trofeul a fost înmânat de către Ioan Bențe, CEO și co-fondator al Nazzuro Aqua, subliniind importanța colaborării și a recunoașterii reciproce între liderii de afaceri vizionari din România.

honored at the Forbes 500 Business Awards Gala - 4honored at the Forbes 500 Business Awards Gala - 3honored at the Forbes 500 Business Awards Gala - 2honored at the Forbes 500 Business Awards Gala - 1honored at the Forbes 500 Business Awards Gala - 5

Într-o lume de business în continuă dinamică, recunoașterea la Gala Forbes 500 Business Awards este un simbol al realizării și perseverenței. One United Properties continuă să seteze standarde ridicate în domeniul dezvoltărilor imobiliare sustenabile, promovând inovația și angajamentul pentru crearea unui viitor mai bun, continuând să aibă un impact pozitiv și să inspire comunitatea de afaceri din România.


Loading...