Raportare transparentă ESG

În clasamentul de transparență recent lansat al Global ESG Monitor (GEM), liderul mondial în analiza transparenței raportării ESG, One United Properties a fost clasat în categoria de transparență ridicată, înregistrând un scor GEM ASSAY de 57/100. Doar șase companii din 20 de emitenți incluși în indicele BET au fost considerate a avea o transparență foarte mare sau ridicată în raportarea ESG, una dintre ele fiind One United Properties. Monitorul ESG global măsoară transparența în raportarea informațiilor ESG, nu performanța ESG reală a companiilor evaluate. Raportul detaliat care include Clasamentul Transparenței pentru BET poate fi găsit AICI.

Printre cele mai transparente companii de la BVB

Raportul anual privind progresul în materie de sustenabilitate face parte dintr-o strategie pe care One United Properties a început să o implementeze la sfârșitul anului 2021, în urma deciziei de a adera la UN Global Compact, cea mai mare inițiativă de sustenabilitate din lume. Până în prezent, ONE a publicat două Rapoarte de sustenabilitate pentru exercițiile financiare 2020 (disponibile AICI) și 2021 (disponibile AICI). În plus, în septembrie 2022, One United Properties a primit ratingul ESG de la Sustainalytics (disponibil AICI). Mai multe detalii despre strategia de sustenabilitate și realizările One United Properties pot fi găsite pe pagina dedicată: https://www.one.ro/ro/sustenabiltate/.

În al doilea trimestru al anului 2023, One United Properties va publica Raportul de sustenabilitate 2022. În acest context, ONE își invită toate părțile interesate, inclusiv, dar fără a se limita la acționari, potențiali investitori, analiști, clienți, angajați, contractori, colaboratori, autorități de reglementare, reprezentanți ai ONG-urilor și mass-media, să participe la sondajul de materialitate ESG. Problemele de materialitate sunt aspecte economice, de mediu, sociale și de guvernanță care ar putea influența capacitatea Companiei de a crea valoare pe termen scurt, mediu și lung și impactul acesteia asupra comunității. Răspunsurile sunt anonime, iar rezultatele consolidate vor fi folosite pentru a dezvolta conținutul Raportului de Sustenabilitate 2022 al Companiei. Sondajul este disponibil AICI.


Loading...