One United Properties este încântată să-i ureze bun venit în familia ONE lui Riad Abi Haidar. Începând din februarie 2024, Riad Abi Haidar se va alătura companiei în calitate de partener în divizia hotelieră. Un pasionat al industriei hoteliere, director executiv, gânditor strategic și lider antreprenorial, Riad Abi Haidar are peste 20 de ani de experiență în industria ospitalității internaționale, dezvoltând și operând hoteluri de lifestyle unice în Orientul Mijlociu și Asia de Sud.

Primul proiect pe care Riad Abi Haidar îl va coordona cu One United Properties este deschiderea Mondrian Bucharest, un hotel de lifestyle exclusivist situtat în centrul Bucureștiului, aproape de Ateneul Român. Mondrian nu este doar un hotel; este o marcă de lifestyle, ce promite o nouă experiență sofisticată și condiții de cazare superioare și care va contribui la creșterea notorietății internaționale a Bucureștiului și României.

Ocupând funcții de Director Executiv în proiecte internaționale și având experiență vastă în domeniul ospitalității, cu peste 15 ani petrecuți în industria ospitalității din Orientul Mijlociu, Riad lucrează în prezent în Doha cu Power International Holding, unde conduce divizia de ospitalitate. Riad a fost premiat pentru dezvoltarea hotelurilor de lux cu operatori internaționali în Doha înainte de FIFA 2022, precum și în diverse locații din Maldives, Antigua și diverse țări din GCC.

A stabilit relații solide cu companii internaționale de management în domeniul ospitalității, a administrat cu succes activele Waldorf Astoria Ithaafushi, principalul resort de lux din Maldives. De asemenea, Riad a colaborat cu branduri prestigioase precum EMAAR Hospitality Group, conducând multe proiecte cu obiective precise precum livrarea excelenței calității și a randamentelor financiare, și participând de asemenea la strategiile corporative. A deținut poziția de General Manager la Address Boulevard & Address Dubai Mall Hotel și, anterior, General Manager la Address Dubai Marina Hotel. În calitate de GM al Vida Hotels and Resorts, brandul nou lansat al Emaar Hospitality Group, a supervizat hotelul boutique flagship Manzil Downtown Dubai.

Cetățean al lumii, deținând un MBA în managementul ospitalității de la Universitatea Cesar Ritz din Elveția, Riad își combină experiența în ospitalitate cu flerul comercial, financiar și strategic, pentru a aduce valoare în afaceri.


Loading...