Comunitatea din One Floreasca City se poate bucura de o experiență culinară specială odată cu deschiderea unui restaurant Treevi la parterul clădirii de birouri One Tower.

Cunoscut pentru inspirația italiană și gustul original al tradiționalei pizza al taglio, Treevi are mai multe locații de succes în zone centrale ale Bucureștiului.

Conceptul Treevi, care aduce gastronomia urbană într-un decor primitor, unde designul și funcționalitatea sunt bine studiate, se combină armonios cu spiritul One Community care înseamnă a aduce oamenii împreună într-un spațiu cu o estetică specială.

trevi-pizza-one-tower 7trevi-pizza-one-tower 5trevi-pizza-one-tower 2

Perfect pentru ieșirile cu prietenii sau pentru un prânz rapid cu colegii, noul Treevi este un spațiu cu un design contemporan, care va deveni rapid „instagramabil” și care va da și mai multă culoare comunității active și moderne din One Floreasca City, o dezvoltare multifuncțională unde arhitectura modernă întâlnește sustenabilitatea și designul îndrăzneț. Și unde, de acum, se va putea savura gustul Italiei într-o felie de pizza.


Loading...