Pe 17 și 18 iunie se desfășoară la Romexpo ediția 2022 a Brand Minds, eveniment care încurajează dezvoltarea profesională și personală, reunind 42 de gânditori și experți celebri la nivel mondial, care inspiră oameni de pe tot globul să creeze o lume mai bună.

Standul One United Properties amenajat de dezvoltator chiar în locația evenimentului este unul cu totul și cu totul special pentru că oferă vizitatorilor o parte din senzația locuirii într-un apartament ONE: confort, relaxare, stare de bine, toate completate de o priveliște spectaculoasă. Astfel, la fața locului a fost amenajat un spațiu cu design contemporan, confortabil, care creează senzația intrării într-un apartament ONE, ce poate fi inspirație pentru rezidenți din zori, de-a lungul zilei și până seara târziu.

BM1BM2BM3BM4BM5BM6BM7

One United Properties crede în inovație și excelență, iar prin valorile care îi ghidează activitatea, precum sustenabilitate și regenerare urbană, compania țintește să facă lumea mai bună. Prin această prezentă inedita la Brand Minds, dezvoltatorul a dorit să ofere publicului o perspectivă amănunțită asupra viziunii sale despre regenerarea și reconfigurarea orașului, cu prezentarea dezvoltărilor existente, precum și a intențiilor viitoare de modernizare urbană a diverselor zone din București și nu numai.


Loading...