Ted’s Coffee, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de cafenele din România, cu 47 de locații atât în București, cât și în cele mai importante orașe din țară, a inaugurat un punct de lucru la parterul clădirii One Tower, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City. Aceasta este a doua cafenea pe care Ted’s Coffee o deschide în proiectele One United Properties, după inaugurarea cafenelei de la One Herăstrău Office.

Ted’s Coffee de la One Tower a implicat o investiție de 200.000 euro. Într-un spațiu de 129 mp, conceptul oferă cafea de specialitate preparată impecabil și cu un strop de creativitate, pentru toți cei care apreciază gusutul fin al uneia dintre cele mai populare băuturi din lume.

Vasi Andreica, fondator Ted’s Coffee Company:

„Suntem extrem de încântați de parteneriatul pe care îl avem cu grupul One, aceasta fiind a doua cafenea pe care o deschidem într-unul din proiectele lor și urmând încă cel puțin două anul viitor. Avem multe valori în comun, una dintre cele mai importante dintre acestea fiind atenția deosebită în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim.”

Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties:

„Comunitatea de la One Tower va avea acces la o paletă variată de servicii, iar cafeaua bună nu putea lipsi din arealul mediului de lucru. Suntem bucuroși că cei de la Ted’s Coffee au deschis acest punct de lucru cu cafea de specialitate, de care se vor bucura atât echipele care își desfășoară activitatea aici, cât și rezidenții din complex.”

Ted’s Coffee vine în completarea ofertei comerciale și gastronomice din proiectul One Floreasca City, care găzduiește și restaurantele Samsara, Elephante, Meat2Eat și clinica Sanador.

tctc1tc2

One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction din partea US Green Building Council. Parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City, clădirea de birouri clasă A One Tower se diferențiază față de celelalte proiecte certificate LEED din România cu cel mai mare punctaj obtinut, 86 de puncte, conform versiunii actuale a standardului. Ca urmare a implementării strategiilor și soluțiilor practice propuse de standardul LEED, One Tower oferă chiriașilor posibilitatea de a funcționa sustenabil, iar angajaților acestora un spațiu de lucru sănătos și productiv. De asemenea, One Tower deține și certificarea WELL Health-Safety, care confirmă că sănătatea și siguranța chiriașilor sunt pe primul loc.

Prin poziția sa excelentă în cartierul Floreasca, One Tower oferă tuturor celor care își desfășoară activitatea în clădire acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar și priveliște panoramică asupra lacului.


Loading...