Compania Tematic Channels și-a mutat sediul într-un spațiu office modern din cadrul dezvoltării One Herăstrău Towers.

Noile birouri cu design contemporan integrează cu succes energia creatoare a echipei și oferă o atmosferă primitoare, modernă si rafinată. Conceput ca un adevărat hub creativ, biroul Tematic Channels din cadrul One Herăstrău Towers facilitează un spațiu cu access la nenumărate servicii, într-o zonă cheie a Bucureștiului.

Proiectul de amenajare interioară a fost semnat de echipa Lemon Interior Design, care a reușit să surprindă un spațiu funcțional ce valorifică flexibilitatea și transparența prin zone marcate de open space, cât și prin partițiile de sticlă curbată ce reliefează modularitatea crucială pentru tranziții ușoare ale spațiilor de discuții, atunci când este necesar. Astfel, această amenajare reflectă în detaliu spiritul și pasiunea echipei care își desfășoară activitatea cotidiană în acest spațiu.

thematic-channels-one-herastrau-towers4thematic-channels-one-herastrau-towers3thematic-channels-one-herastrau-towers2thematic-channels-one-herastrau-towers1

Clădirea One Herăstrău Towers dezvoltată de One United Properties oferă un concept de locuire modern, axat pe comunitate, ce îmbină elementul rezidențial cu cel comercial și office, oferind acces eficient și vederi panoramice asupra lacului Herăstrău și asupra zonei de Nord a orașului.


Loading...