Profit.ro a realizat un top al celor mai scumpe locuințe vândute anul trecut în București. One United Properties conduce acest top și este prezent cu 7 proprietăți în top 10.

Valoarea totală a celor mai scumpe 10 imobile One United Properties vândute în 2021 este de 34,12 milioane de euro.

Locul 1 este ocupat de o vilă din cadrul proiectul One Peninsula, unul dintre cele mai exclusiviste din România, dezvoltat de One United Properties pe malul lacului Floreasca. Vila vândută la un preț de 4,89 milioane de euro este una din cele 8 gândite în acest proiect. Vila cu mezanin și două etaje are o suprafață construită de 980 de metri pătrați, în zona de living are un tavan dublu de 6,22 de metri, iar pentru restul etajelor înălțimea este de 3,27 metri. Înălțimea geamurilor este pe toată înălțimea liberă a nivelului. Vila are finisaje din piatră naturală, o piscină în curte și vedere frontală spre lac.

În top se mai regăsesc: pe locul al treilea, un penthouse cu o suprafață de 644 de metri pătrați de la One Mircea Eliade, vândut cu 4,28 milioane euro; pe locul al patrulea un penthouse situat la etajul la etajul 4 al dezvoltării boutique One Modrogan, vândut cu un preț de 4,25 milioane de euro; pe locul al șaselea un alt penthouse de la One Mircea Eliade, urmat de unul la One Modrogan. One Verdi Park intră în top pe locul al optulea, cu penthouse-ul de la etajele 19-20 ale unuia dintre cele două turnuri care se construiesc în nordul Bucureștiului, prețul de vânzare fiind de 3,34 milioane de euro. Top 10 este închis de de un penthouse situat într-unul dintre cele 17 blocuri de joasă înălțime care se construiesc în cadrul One Peninsula; apartamentul s-a vândut cu 2,85 milioane de euro, se întinde pe etajele 3 și 4 și are o suprafață construită de 323 de metri pătrați.

One Mircea Eliade Penthouse 2One Modrogan Penthouse2One Peninsula Penthouse1One Peninsula Villa1One Peninsula Villa2One Peninsula Villa3One Verdi Park Penthouse 2

Potrivit analizei Profit.ro, nișa proprietăților de lux a înregistrat unele dintre cele mai bune rezultate din istoria pieței rezidențiale autohtone. Peste 500 de locuințe premium și de lux au fost predate anul trecut în București, un nivel record pentru perioada post-decembristă, în principal datorită finalizării unor proiecte de mari dimensiuni.

Articolul complet aici.


Loading...