Numărul de iarnă al revistei ELLE Decoration aduce în prim plan amenajări de vis și propuneri de design contemporan pline de inspirație, pentru un stil de viață elegant și modern. Un astfel de exemplu este și dezvoltarea One Verdi Park, a cărei prezentare se regăsește în paginile revistei.

Situată în proximitatea Parcului Verdi din nordul Capitalei, în cartierul Floreasca, noutatea dezvoltării One Verdi Park pune în operă un ansamblu interconectat, de tip mixed-use și rezidențial.

De referință pe piața imobiliară, conceptul arhitectural contemporan este semnat de X Architecture & Engineering Consult. Cu două turnuri de apartamente conectate printr-un sky garden ridicandu-se peste o platformă tip retail, One Verdi Park oferă rezidenților o atmosferă cu adevărat la înălțime, prin calitatea tehnologiilor folosite și a design-ului unic, dar și a priveliștilor spectaculoase. Bucureștiul văzut de sus – ca un oraș peste oraș, trebuie să aspire mai mult decât la o plăcere culinară tranzitorie și locuirea în One Verdi Park o confirmă.

Fragmentar în evoluție, spațiul urban în București a fost frecvent supus - sau limitat, unor clișee succesive de la istoricizarea ca model identitar, figurație tradițională la monumentalismul politizat. Prin amplasamentul nodal One Verdi marginalizarea de până acum a teritoriului post-industrial al zonei este radical transformată. Ceea ce era un fel de „ultim București” devine prin energia dezvoltării One o adresă deopotrivă informată și generatoare de inovație urbană – mai arată ELLE Decoration.


Loading...