Într-un interviu recent acordat publicației Romania Insider, Victor Căpitanu a discutat despre performanțele de business ale One United Properties din ultimul an, într-un context general cu provocări, dar și despre perspectivele mediului de investiții locale, precum și atractivitatea pieței din București.

„Strategia One United Properties pentru 2023 și anii următori va continua să se concentreze pe București, care are un PIB pe cap de locuitor mai mare decât orașe precum Viena sau Berlin și se clasează printre primele 10 cele mai mari orașe din Uniunea Europeană. În plus, prețul mediu pentru achizițiile rezidențiale în București este în continuare semnificativ mai scăzut decât în alte orașe importante din regiunea Europei Centrale și de Est, prezentând o oportunitate pentru investitorii străini de a intra pe piață sau pentru cumpărătorii locali de a-și moderniza locuințele”,

a explicat Victor Căpitanu.

One United Properties își va crește investițiile în București cu 15% în acest an, pentru a răspunde cererii tot mai mari de apartamente noi și durabile în locații bune.

De asemenea, cofondatorul One United Properties crede că inflația îi poate determina pe oameni să-și investească banii, mai degrabă decât să păstreze numerarul în conturi bancare, și alimentează cererea de apartamente și de proprietate în general. În ceea ce privește problemele de urbanism din București, acestea nu afectează planurile companiei, deoarece aceasta dispune de autorizații pentru peste 5.000 de apartamente pentru următorii ani și are un teren solid pentru dezvoltări viitoare.

Interviul complet aici.


Loading...