Co-fondatorul One United Properties a acceptat invitația lui Cristian Hoștiuc de a vorbi în cadrul emisiunii „Viața ta e un business” de la Aleph News despre carieră, pasiune și viziune, dar și lecții învățate de-a lungul anilor.

Discuția cu Victor Căpitanu îl surprinde pe antreprenor într-o ipostază rară, amintindu-și despre copilărie și adolescență, despre anii în care era olimpic la matematică, despre entuziasmul primelor idei de business.

„Pentru mine educația este foarte importantă, am trei copii și focusul meu pentru ei este educația. Singurul lucru pe care nu ți-l ia nimeni în viață este educația. Banii, companiile, le faci, le pierzi, dar educația nu ți-o ia nimeni. Pentru mine este foarte importantă educația matematică, gândirea rațională, metoda în care înveți să iei decizii”,

a declarat Victor Căpitanu la Aleph News.

Un exercițiu pe care co-fondatorul One United Properties l-a pus în practică de-a lungul timpul și care a contribuit la construirea unei povești inspiraționale în antreprenoriat.

„Ascensiunea One United Properties a depins foarte mult de faptul că am fost disciplinați, am muncit foarte mult, am făcut foarte bine calculele și am decis să intrăm în piață într-un moment în care lumea era speriată de domeniul rezidențial și în care lumea nu voia să investească. Făcând calculele corect, noi ne-am dat seama că oportunitatea este gigantică, chiar dacă sentimentul pieței este contrar. Și s-a dovedit a fi adevărat”,

a mai povestit Victor Căpitanu.

De ce cofondatorul One United Properties nu are salariu, când a avut prima pierdere în business și de ce ar fi ales să pună bazele unei companii tech dacă nu ar fi intrat în imobiliare, toate în interviu.


Loading...