Victor Căpitanu, co-fondator și co-CEO One United Properties a fost recunoscut printre 100 cei mai admirați CEO de către revista Business Magazin.

Publicația realizează anual o listă a celor mai admirați CEO care au demonstrat abilități de leadership excepționale, capacitate de inovare și care s-au bucurat de succes în industriile în care activează. Apariția pe această listă este o dovadă a abilității celor prezenți de a face față provocărilor din businessurile pe care le conduc, de a stimula dezvoltarea și de inspira atât echipele proprii, cât și întreaga industrie.

Cu o experiență bogată în domeniul financiar și cu un apetit de a fructifica oportunitățile din sectorul imobiliar, Victor Căpitanu a jucat un rol crucial în succesul companiei pe care a fondat-o împreună cu Andrei Diaconescu. Viziunea sa strategică și angajamentul pentru dezvoltarea durabilă nu numai că au asigurat succesul One United Properties, ci au contribuit și la transformarea pozitivă a peisajului imobiliar.

20231207 - Victor Căpitanu on Business Magazin 100 most admired CEOs list

Includerea lui Victor Căpitanu în lista celor „100 cei mai admirați CEO” este o recunoaștere a leadershipului său excepțional și a evoluției remarcabile a companiei, care, prin angajamentul său față de sustenabilitate și inovație, stabilește un standard ridicat pentru industrie.


Loading...