Domnul Claudio Cisullo este Președintele Consiliului de Administrație al One United Properties și, de asemenea, fondatorul și președintele CC Trust Group AG, un birou de familie activ la nivel internațional, cu investiții în biotehnologie, mărfuri, agrement, produse farmaceutice, servicii profesionale, imobiliare și sectoare tehnologice.

Are peste 30 de ani de experiență în finanțe corporative, M&A, capital de risc și capital privat.

Domnul Cisullo se situează printre cei mai bogați 300 de oameni din Elveția și este un investitor activ atât pe piața imobiliară rezidențială, cât și pe cea comercială din România. Printre alte mandate, el este fondatorul și președintele executiv al Chain IQ Group AG, președintele ACC One Holding AG, membru al consiliului de administrație al Ringier AG, membru al Fundației de drept și economie la Universitatea din St. Gallen și membru al Consiliului de administrație al Fundației Elvețiene pentru Antreprenori.

Domnul Claudio Cisullo a fost numit Membru al Consiliului de Administrație al One United Properties în data de 28.09.2020 și Președinte al Consiliului de Administrație al One United Properties în data de 20.05.2021, mandatul său actual fiind în vigoare până la 25.04.2025.


Loading...