Un susținător declarat al „sportului minții”, Andrei Diaconescu a fost invitat și anul acesta la competiția Superbet Chess Classic România pentru a realiza într-una din zile prestigioasa primă mutare. Cofondatorul One United Properties a avut ocazia să facă prima mutare chiar cu Fabiano Caruana, cel care a câștigat concursul de anul acesta.

Fabiano Caruana este câştigătorul Superbet Chess Classic România 2023, după un meci care a durat mai mult de 5 ore. Jucătorul este un american de origine italiană în vârstă de 30 de ani născut în Miami, care a obţinut de 2 ori titlul de campion naţional în SUA, iar în prezent este considerat ca fiind numărul 7 la nivel mondial.

Superbet Chess Classic Romania 2023 - Winner First Move3Superbet Chess Classic Romania 2023 - Winner First Move4Superbet Chess Classic Romania 2023 - Winner First Move2Superbet Chess Classic Romania 2023 - Winner First Move1

Cu ocazia acestui eveniment au fost prezenţi la Bucureşti cei mai buni jucători de şah ai lumii printre care şi campionul en-titre Ding Liren.

One United Properties încurajează performanța și fair-play-ul și este un susținător cu tradiție al competițiilor de gen.


Loading...