Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties, a discutat cu Lorena Buhnici, pentru CaseBune.ro, despre One Cotroceni Park, ambițiosul proiect de regenerare urbană.

One Cotroceni Park este o comunitate verde ce redefinește conceptul dezvoltărilor imobiliare clasice. Dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul, pe o suprafață impresionantă de 5,8 hectare, One Cotroceni Park se conturează ca cel mai ambițios proiect de regenerare urbană din Bucureștiul actual. Cu o viziune conceptuală inovatoare, această dezvoltare multifuncțională redă orașului o zonă nevalorificată și o transformă într-o comunitate vibrantă, ce trăiește și lucrează împreună.

Dezvoltarea se va concentra pe un concept unic, o abordare holistică de tipul Live / Work / Play, cu mai multe facilități și beneficii, într-o locație strategică în inelul principal al orașului. One Cotroceni Park se conturează ca un adevărat oraș în oraș, compus atât dintr-o zonă rezidențială, cât și din spații de birouri și o zonă comercială care va oferi acces la o gamă largă de servicii. Atât angajații care vor lucra aici, cât și rezidenții care vor locui în ansamblu vor beneficia de facilități integrate: spații verzi, restaurante, piste de alergare și ciclism, cafenele, sală de gimnastică, piscină, farmacie, servicii de curățenie, cinema, birouri dinamice, apartamente moderne și facilități educaționale.

„Chiar zilele trecute am obținut precertificarea Green Homes pentru One Cotroceni Park, care se acordă unui proiect în derulare. Asta presupune că este un proiect sustenabil, care folosește materiale de construcție prietenoase cu mediul înconjurător”,

punctează Beatrice Dumitrașcu.

Mai multe aici:


Loading...