În cel mai recent număr al suplimentului ZF Birouri, Mihai Păduroiu a povestit pentru jurnaliștii Ziarului Financiar despre planurile de dezvoltare pentru portofoliul office și comercial al One United Properties.

CEO-ul diviziei Office din cadrul companiei a declarat că în urma unor achiziții importante, până la sfârșitul acestui an portofoliul de birouri și comercial al Grupului va ajunge la GLA de aproape 190.000 mp, din care portofoliul de birouri va fi de 148.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza 2.

„Întregul portofoliu comercial al Grupului s-a extins anul acesta printr-o serie de achiziții importante, precum: fosta fabrică Ford, care va fi restaurată și transformată în One Gallery, un spațiu modern de retail cu magazine și restaurante, pe aproximativ 13.000 mp GLA; preluarea pachetului majoritar de acțiuni al Bucur Obor, centru comercial și clădire emblematică a Bucureștiului, cu o GLA de 26.000 mp”,

a spus Mihai Păduroiu pentru ZF.

De asemenea, CEO-ul a discutat și despre gradul de ocupare al spațiilor de birouri, menționând că din ianuarie 2020 și până în prezent, compania a închiriat 103.400 mp de spații office, ceea ce reprezintă 25% din volumul total de tranzacții de relocare înregistrate la nivelul global al pieței de la noi, în perioada menționată.

„În prezent, clădirea de birouri One Tower este ocupată în proporție de 100%, cu companii precum CBRE, Sanador, Saint Gobain, CMS, Altius, McCann România și altele. De asemenea, și One Herăstrău Office este 100% închiriată, iar aici avem chiriași precum Techventures Bank, Stratulat, Dr. Reddys, DaaS, Skin Expert, Evo Pharm și alții. One Victoriei Palza este închiriată integral către First Bank. La One Cotroceni Park, 83%, din spațiile de birouri și comerciale din Faza 1 și 50% din Faza 2 au fost închiriate, aici avându-și sediile deja companii mari precum Superbet, DB Cargo, FORD, Siemens Energy, Caroli, Rehau și altele”,

a mai spus Mihai Păduroiu.

Mihai Păduroiu va fi prezent ca speaker la conferința ZF Birouri și Rezidențial, pe 29 septembrie.

Mai multe detalii aici.

Revista poate fi citită aici.


Loading...