Care sunt tendințele pe piața muncii, ce strategii au companiile pentru a atrage cei mai potriviți oameni și cum s-a schimbat procesul muncii după anii de pandemie, acestea sunt câteva dintre subiectele dezbătute în cadrul conferinței Human Capital HR Conference, care a avut loc pe 29 martie la JW Marriott.

Iulia Zamfir, manager HR la One United Properties, a participat la acest eveniment pentru a povesti despre provocările în industria imobiliară și cum se păstrează un brand ce a crescut accelerat în ultimii ani în atenția posibilelor talente.

„Pe lângă faptul că este o companie care s-a remarcat în piața de real estate datorită dezvoltărilor mixte bazate pe energie regenerabilă și tehnologii moderne de construire, One este o organizație tânără, care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 2-3 ani, atât din punct de vedere al proiectelor, cât și al echipei. Mediul de lucru este unul unde încă se resimte spiritul antreprenorial și avem o echipă de oameni ambițioși și bine pregătiți, fiecare în domeniul în care activează, ce susțin obiectivele de business ale companiei. Pe lângă susținerea formării profesionale continue și trainingurile personalizate pe care le asigurăm pentru fiecare departament în parte, în funcție de nevoile și specificul activității, colegii seniori și managerii de departamente sunt întotdeauna deschiși să împărtășească din cunoștințele lor și să îi ajute pe ceilalți. Totodată, oferim posibilitatea unui transfer dintr-un departament în altul, dacă un angajat consideră ca i se potrivește mai bine un alt domeniu de activitate”,

a explicat Iulia.

Aceasta a mai precizat că echipa One pune accent pe ideea de comunitate nu doar în proiectele pe care le dezvoltă, cu și la birou, în activitatea de zi cu zi.

„Așa cum pentru clienții și investitorii noștri, am dovedit că suntem un partener de încredere, și în calitate de angajator One este o companie pe care te poți baza, ce oferă stabilitate și oportunități de afirmare profesională.”


Loading...